Selecteer een pagina

Tabitha Lemon – aankoop makelaar

Vind Jouw Droomwoning

Persoonlijke  begeleiding bij het kopen van je woning

Als je een woning wil gaan kopen, kom je er al snel achter dat het in de huidige markt een hele klus is en dat de verfkwast daar nog lang geen onderdeel van is.

Op dit moment heeft de verkoper de touwtjes in handen. Er is weinig nieuw aanbod van woningen en de huizen die op de markt komen, staan maar zeer korte tijd te koop. Heb je het geluk dat je een bezichtiging kan plannen, dan loop je vaak met vele anderen tegelijkertijd naar binnen. En houd dan je hoofd maar eens koel als blijkt dat je net je droomwoning bent binnen gestapt.

Hallo

Mijn naam is Tabitha

Sinds 2004 ben ik al werkzaam in de vastgoed sector. Begonnen als makelaar bij een middelgroot kantoor in de omgeving van Den Haag. Na het behalen van het SVM examen ook geregistreerd in het kRMT-register. Door mijn jarenlange ervaring in de verkoop van woningen van particulieren, maar ook de zogenaamde uitpond projecten en nieuwbouwwoningen, heb ik een brede kennis van zaken. Ik heb een groot netwerk van makelaars die mij ook bij drukte of ziekte ook inschakelen ter ondersteuning.

 

Services

Wat ik voor jou kan betekenen

Kijken

Eerst kijken we met een scherpe blik naar de woning op internet. Daarna ga ik met je mee naar de bezichtiging. Ik ben jouw ogen en kritische stem. Jij kan je dan richten op de sfeer en huiselijkheid

Kopen

Wat komt er allemaal kijken bij het daadwerkelijk kopen van een woning. Er zijn een hoop partijen die je nodig hebt om uiteindelijk de sleutel in handen te krijgen. Ik begeleid je door het hele proces en kan je in contact brengen met de juiste partijen.

Wonen

En dan heb je de sleutel ontvangen. Hoe ga je nu verder? Wil je nog gaan verbouwen? Heb je iemand nodig die het verbouwingsproces voor je regelt? Verhuizen, zelf doen of laten doen? Allemaal dingen waar ik je bij kan helpen of het zelfs uit handen nemen.

When life gives you Lemons………

Ontstaan LemonHouse

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fotograaf waarbij het overgrote deel van mijn opdrachten fotoshoots zijn van te koop komende woningen voor makelaars. Door mijn achtergrond als k-RMT makelaar beweeg ik mij makkelijk in de makelaarswereld. Ik weet precies hoe je een woning zo aantrekkelijk mogelijk kan presenteren zonder dat het afwijkt van de realiteit.

Ook werk ik veel met stylisten en samen zorgen we dat een woning op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt. We nemen een hoop werk uit handen van de makelaar. 

Steeds vaker kreeg ik de vraag om te helpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Door mijn brede kennis en ruime ervaring in de vastgoed business kan ik ook jou ondersteunen en coachen bij het vinden en kopen van jouw droomwoning. 

Maar ook als je op zoek bent naar een huurwoning kan ik je van dienst zijn. 

 

 

Services

LOOKING FOR YOUR DREAMHOUSE?

EVERY COUNTRY HAS ITS OWN PRECEDURES WHEN BUYING A HOUSE. LEMONHOUSE REAL ESTATE WILL HELP YOU BUY YOUR DREAMHOUSE IN THE NETHERLANDS. I WILL HELP YOU TO TAKE AL THE NECESSARY STEPS DURING THE PROCES. I WILL BE YOUR PERSONAL COACH AND WILL ADVISE YOU IN EVERY POSSIBLE WAY

WHAT I CAN DO FOR YOU

EXPAT SERVICE

GIVE YOU MORE INFORMATION ABOUT LOCATION

GETTING IN CONTACT WITH THE SELLING REAL ESTATE AGENT

ACCOMPANYING VIEWINGS

MAKING AN OFFER AND NEGOTIATE ON BEHALF OF YOU

EXPLAINING CONTRACT AND ALL OTHER DOCUMENTS

CONTACTPERSON FOR BANK, REAL ESTATE AGENT AND NOTARY

 

L

Want to Schedule an Appointment?