06-46 222 184 info@lemonhouse.nl

Diensten

Aankoop en Verkoop

Aankoop

Aankoop van A tot Z

Inventarisatie

In een intake gesprek zullen we goed in kaart brengen wat al je woonwensen zijn. Dit gaat van de plek waar je wil wonen, tuin/balkonligging tot aan de cooker die je graag in je keuken zou willen zien.

Zoeken

Ik ga aan de hand van jouw woonwensen actief op zoek naar verschillende woningen. Ik houd dagelijks het aanbod in de gaten en spreek mijn netwerk aan op zoek naar de pareltjes die misschien niet eens de markt halen.

Bezichtigen

Ik plan de bezichtigingen bij de verschillende woningen die je wil gaan bezichtigen. Ik ben flexibel in mijn tijd en zal je bij elke bezichtiging begeleiden. Jij kijkt naar de sfeer en de mogelijkheden. Ik ben je kritische oog.

Kopen

Heb je je droomhuis gevonden, dan bespreken we samen de strategie en doe ik de onderhandelingen namens jou. Ik zorg dat het koopcontract orde is en leid je door het hele aankoopproces tot aan de handtekening bij de notaris en de uiteindelijke sleutel overdracht.

verkoop

Woning verkopen

Fotografie

Ik maak zelf de foto’s van je woning, waarbij we uitgaan van een realistisch beeld waar sfeer van af straalt. Ook geef ik je tips voor de styling van je woning.

Advertentietekst

Een pakkende tekst die de foto’s van je woning begeleidt. Passend bij jouw woning en de uitstraling. Duidelijk in alle pluspunten van jouw woning zonder de clichés.

Bezichtigingen

Ik neem het hele proces van bezichtigingen uit handen nemen. Ik zorg voor de planning, de bezichtigingen, de informatie aan de potentiële koper en ik ben jouw visitekaartje in je woning.

Onderhandelingen en Koopcontract

Namens en met jou onderhandeling ik met de potentiële koper en zorg ik dat al jouw belangen voorop staan. Bij het tot stand komen van een overeenkomst zorg ik voor het opstellen van de koopakte en de verdere afhandeling ervan. Jij krijgt zekerheid over de verkoop en je  kunt met een gerust hart je verhuisdozen gaan pakken. 

 

Meer informatie?