06-46 222 184 info@lemonhouse.nl

Over Tabitha

Makelaar

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de vastgoed sector en ben ik begonnen als makelaar bij een middelgroot kantoor in de omgeving van Den Haag. Na het behalen van het SVM examen ook geregistreerd in het KRMT-register. Door mijn jarenlange ervaring in de verkoop van woningen van particulieren, maar ook de zogenaamde uitpond projecten en nieuwbouwwoningen, heb ik een brede kennis van zaken. Ik heb een groot netwerk van makelaars die mij ook bij drukte of ziekte inschakelen ter ondersteuning.

Ontstaan LemonHouse

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fotograaf waarbij het overgrote deel van mijn opdrachten fotoshoots zijn van te koop komende woningen voor makelaars. Door mijn achtergrond als KRMT makelaar beweeg ik mij makkelijk in de makelaarswereld. Ik weet precies hoe je een woning zo aantrekkelijk mogelijk kan presenteren zonder dat het afwijkt van de realiteit.

Ook werk ik veel met verkoopstylisten en samen zorgen we dat een woning op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt. We nemen een hoop werk uit handen van de makelaar. 

Steeds vaker kreeg ik de vraag om te helpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Door mijn brede kennis en ruime ervaring in de vastgoed business kan ik ook jou ondersteunen en coachen bij het vinden en kopen van jouw droomwoning. Maar ook als je op zoek bent naar een huurwoning kan ik je van dienst zijn.

Ook ben ik aangesloten als Makelaar/ Agent bij VanHuyse – Partner in Wonen. Een NVM-makelaar met een snel groeiend aantal aangesloten makelaars met landelijke dekking. 

Neem contact op: 

Meer informatie?